Pavasario glotnutis

Šį glotnutį puikiai galima naudoti kiekvieną rytą vietoj pusryčių. Galima dėti daugiau uogų. Justė

1 vienetasbananų
200 mililitrųaugalinio pieno
1 saujašpinatų
1 saujapienių
1 saujapienių lapai
1 saujelėbraškių

PARUOŠIMO BŪDAS:

 PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 10 MIN.

1.Supjaustykite braškes, bananus.

2.Į trintuvą sudėkite špinatus, braškes, bananus, pienes, pienių lapus, įpilkite augalinį pieną. Viską sutrinkite iki vientisos masės. Skanaus!

Patarimai:

•Jei norisi saldumo, įsipilkite agavų sirupo.


Paskelbta

sukūrė

Žymos:

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *